FC Kuusysin tyttöjalkapallojoukkue vuonna 2003 syntyneille. Harjoitellaan kovaa, pelataan täysilla ja pidetään hauskaa. Opitaan...

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Lahti
Jäseniä 43
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Sami

Moi
Vielä ehdit mukaan.
Valmentaja-akatemiaan valitut saavat kesätyön futiksen parista FC Kuusysin futiskoulussa.

FC Kuusysi käynnistää valmentaja-akatemian. FC Kuusysin valmentaja-akatemia on tarkoitettu kaikille 16-24 vuotiaille nuorille, jotka pelaavat tai ovat pelanneet jalkapalloa.

Löytyykö teidän perheestä valmentaja-aketemiaan ehdokasta?
Haku-aika: 25.1.2018 - 28.2.2018

Lisätiedot yllä linkistä sekä Sami Karvoselta.

FC Kuusysi r.y.

Jenni

Hei,
Suurhallissa ei ole viikolla 9 vapaata harjoitteluvuoroa, seuraava vapaa harjoitteluvuoro tiistaina 13.3.2018

FC Kuusysi r.y.

Lue loput viestit

Infoa

Yhteyshenkilö: joukkueenjohtaja, fc69t03@gmail.com

Treenataan kolme kertaa viikossa hyvissä olosuhteissa, osaavien valmentajien johdolla. Tavoitteena tarjota polku futaajaksi tai harrastajaksi, tasosta riippumatta. Treenipaikkoina mm. Kisapuisto, Mukkulan tekonurmi ja Pajulahti- halli.