Sami

Tervetuloa mukaan FCKuusysin ikämiesporukkaan.
Pitkän tauon jälkeen Kuusysi saa jalkeille Uudenmaan piirin KKI35 valiosarjaan ikämiesjoukkueen kaudelle 2018. Valiosarjaan on ilmoittautunut Kuusysin lisäksi 10 muuta joukkuetta Uudenmaan piirin alueelta. Tulevalla kaudella on luvassa myös paikallisotteluita, kun viime kaudella perussarjassa pelannut Jalkarannan Palloseura tulee valiosarjaan.

Kuusysin KKI35 joukkueen rungon muodostaa aikaisempina vuosina Jalkapalloseura Starsin ikämiesjoukkueessa pelanneet pelimiehet. Pelaajat ovat iältään 35-50 vuotiaita, eli pelaajia parhaassa iässä. Joukkueenjohtajana toimii Ilkka Keskiväli, joka on monen muun tapaan kolunnut juniorisarjat läpi Kuusysiä edustaen. ”Nyt on erinomainen tilaisuus päästä kokemaan samaa pelaamisen iloa, jota juniorina saavutti Kuusysin paidassa. Haastankin kaikki vanhat pelikaverini mukaan pelaamaan!”, sanoo Keskiväli

Yhteydenotot voi osoittaa suoraan joukkueenjohtajalle:

Ilkka Keskiväli
ilkkes(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa hyvää seuraan!
Ikämiesjoukkueen harjoitukset Kisapuiston stadionilla maanantaisin 19:30-21:00.

Mika

Moi. Nyt kävi rahurille virhe. En muistanut että pelaajalisenssi sisältyy kausimaksu. Joten sitä 40€ laskua EI tarvitse maksaa. Muutamille tulee vakuutusmaksu 40€ mutta se on eri asia. Pahoittelen tapahtunutta.
Terveisin Mika

Kimmo
Jia
(poistettu pelaaja)

Hei,

FC Kuusysin toimisto joululomalla 22.12.2017-1.1.2018.

Toimisto auki normaalisti taas 2.1.2018.

FC Kuusysi toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista Uutta vuotta 2018!